De bewegingen van de ziel

drop-of-water

Najaar 2018 heb ik deelgenomen aan de masterclassĀ De bewegingen van de ziel bij Phoenix Opleidingen, een training voor ervaren opstellers die zich willen verdiepen in de existentiĆ«le levensthema’s die in de ontmoeting met jezelf en de ander spelen.
Ik heb met mijn eigen thema’s gewerkt vanuit de plek en ordening in mijn gezin van herkomst en de dynamieken die vanuit het grotere familiesysteem doorwerken in mijn leven. Ik kijk dankbaar terug op de afgelopen maanden. Het was veel en mooi. Ik heb me laten raken; ik heb onderzocht en aangenomen; geleerd mijn hoofd te buigen en in kwetsbaarheid ook klein te kunnen zijn. Ik heb gekeken naar hoe ik soms vertrek in de relatie met de ander en hoe ik vanuit de verbinding met mezelf weer bij de ander kan zijn.
De masterclass geeft daarmee ook verdieping en verruiming in mijn werk met jou: in het samen met jou kijken naar de dynamieken waar jij in je leven steeds tegenaan loopt en hoe deze dynamieken de natuurlijke stroom in jouw leven blokkeren.

 

Share Button